You are currently viewing Az Igazság hivatalos változata

Az Igazság hivatalos változata

tudatossag

Avagy honnan is indul minden!

Ha megnézzük az emberi társadalom jelenlegi szerkezetét és az emberi élet folyamatát 2 dolgot láthatunk: Az egyik, hogy születésünktől kezdve folyamatosan töltjük le a világról szóló igazság azon verzióját, melyet az állam és a hatóság azt akarja, hogy azt higgyük, az az igazság!

Az Igazság hivatalos változatát.

És anélkül, hogy észrevennénk, állandó programozáson megyünk keresztül, hogy tartsunk tőlük és hogy engedelmeskedjünk a felettünk elhelyezkedőknek! Tehát megfertőződünk szüleink világnézetével. Ők már átélték mindazt amin te fogsz keresztülmenni és már be vannak programozva azokkal a programokkal, amelyeket hamarosan Te is megkapsz.

De az igazi dolgok ovi és iskola kezdésével kezdődnek, hiszen a ovó és tanító néni a hatalom, a tekintély!

És még mindég fiatal vagy de már van egy hatalom feletted, aki megmondja, hogy mikorra kell ott lenned, mit kell tenned, mikor ehetsz, stb. És hogy következményei lesznek annak, ha mindezeknek engedelmeskedsz és annak is természetesen ha nem! Tehát már itt rájössz, hogy kevesebb gondot jelent engedelmeskedni!

És ahogy telik az idő folyamatosan töltik fel az agyadba a valóság azon verzióját amikről ők azt mondják az az igazság, de aminek a nagy része mellesleg baromság. És még egyetemre is jársz, kapsz egy papírt arról, hogy intelligens vagy, legalább is ők ezt mondják. De valójában csak vissza tudod ismételni azokat az információkat amelyeket ők elmondanak neked, mint igazság.

És ekkor elhagyod az oktatási rendszert, amely valójában egy programozási rendszer volt. És elkezdesz dolgozni egy munkahelyen. Most már nincs tanárod, csak főnököd! De a mechanika ugyanaz: tedd azt amit a főnök mond, mert következményei lesznek, vagy kövesd az utasításokat, mert az kevesebb gonddal jár mintha megkérdőjeleznéd őket.

Tehát az engedelmesség vagy szubmisszió állapotába sodor!

Tudatalatti, automatikus reakciók állapota, ami alapvetően az, hogy higgy el mindent amit mondunk neked, ha nem akkor is tedd meg!”

David Icke

Mire ide eljutunk, már sokszor komoly belső munka a felismerés is és annak kezelése is. De az élet örök! A remény mindég él!

Vélemény, hozzászólás?