You are currently viewing Sampon ami 40 fölött is hajat növeszt!
Kattints bátran az akcióért, nehogy elfogyjon!

Sampon ami 40 fölött is hajat növeszt!

Aki személyesen is ismer tudja, hogy élek-halok a természetes és tiszta kozmetikumokért, mert az érzés összehasonlíthatatlan és vagyok annyira tudatos már, hogy ne válasszak egy pennys sampont pl. Több 10 éve annak, hogy felszámoltam a hagyományosnak mondott kozmetikumokat a háztartásomban. Talán ez is a fiúk születése körüli

időkből származik és azóta tiszta, méregmentes kozmetikumokat használunk itthon. Én és a fiúk is. És tudni kell ehhez, hogy alig-alig találni valóban jót a piacon, holott tonnaszám készülnek tiszta kozmetikumok is ugyanúgy mint hagyományosak. A farmasi céggel az alább leírtam, hogyan is ismerkedtem meg, olvassátok el és próbáld ki ha úgy érzed szükséged van rá!

Komolyan alig hiszem el, hogy van olyan természetes és tiszta sampon amely 40 fölött elkezd hajat növeszteni!

Nem akarok én ezzel foglalkozni, mégis ejtsünk néhány szót a majdnem lehetetlenről.

Hajnövesztés 40 fölött, csak úgy a semmiből???  Igazából már mindegy volt milyen samponom van, a hajamról lemondtam és maradt a 2-3 napontai hajmosás.

Aztán ahogy épp a masszázson voltam, beszélgetünk Krisztivel és mondja, hogy egyébként a Farmasi is teljesen tiszta kozmetikumokat gyárt. Mondom mi az a Farmasi?

Halovány emlékeimben élt még, hogy néhány éve már hallottam ezt a nevet,de túl is pittyentem rajta…így megyek el a lehetőségek mellett, talán?

Beteszem nektek ide a linket, ha valakinek szüksége van még hajnövesztésre 40 fölött!!!!! Kész vicc!

Hajnövesztő samponom
Kattints bátran az akcióért, nehogy elfogyjon!

Ezen linken tudtok tehát rendelni ebből a csodás dologból, hátha nektek is beválik.

Amikor az áruházban vagytok, lesz egy regisztrációs folyamat először ami 960 Ft.-ba kerül és ha választotok két csomag közül ami tele van 3-4 ezerért mintatermékekkel pl. tudom ,hogy egy tök jó spirál is van a csomagban most és egyéb minták, termékek az még hozzáadódik a samponhoz!

Viszont benne lesztek a rendszerben és tudok magatoknak is rendelni ezután!

Vagy marad az alap verzió és szóltok nekem és 2-3 nap alatt beszerzem a Föld alól is! :)

Vélemény, hozzászólás?