You are currently viewing Mire figyelj egy étrendkiegészítő vásárlásánál?

Mire figyelj egy étrendkiegészítő vásárlásánál?

magyar tanusitvány a zinzino balance olajáhozz

2 éve miután a Zinzino megjelent Magyarországon követem nyomon a céget. Miután az elmúlt 10 évben számtalan étrendkiegészítőt kipróbáltam a saját kihívásaimra is és talán egy kicsivel láttam többet belülről, cégileg, munkaügyileg, így azt hiszem a valódi minőség itt is sok mindent meghatároz. Most is azt gondolom, hogy egy drogériában sem és pláne nem az élelmiszeráruházak pénztár sorából lehet a valódi minőségi étrendkiegészítőt meglelni. Ezeknek a helyeknek a célja kizárólag a profit és a mennyiség. Bizton állítom, hogy sem időt sem energiát nem fog fordítani egyik ilyen hely vezetője sem /tisztelet a kivételnek /, hogy végigellenőrizze a különböző

összetételű kiegészítő készítményeket, hogy olyan kerüljön csak a vevőhöz, amely tudja garantálni a legjobb minőséget. Ezek után pedig marad a net, ahol a legbiztosabb módon uttána tudsz nézni ezeknek a kritériumoknak.

Viszont egy-egy termék használhatósága, hatékonysága mindég adott személynél dől el végső esetben. És amikor a visszajelzések alapján kiváló eredményeket igazolnak a felhasználók, óriási örömmel tudja eltölteni a munkatársakat.

A következő hozzászólást egy tapasztalatokat megosztó zárt Fb csoportból hoztam nektek. Szerintem egy nagyon informatív megnyilvánulás, amelyet ma már tudni KELL kategória, ha neked is fontos az egészséged:

Fontos és értékteremtő vélemény egy orvostól:

“Sziasztok, sok kiváló tapasztalat, visszajelzés és kérdés is elhangzik a postokban, így engedjétek meg, hogy orvosként adjak egy kis segítséget mire kell figyelni egy étrend-kiegészítő vásárlásnál és miért is ilyen kiváló a Zinzino termékeke minősége:”Amire érdemes figyelni, ami garantálja a minőséget, bármit vesz is az ember! Van a gyógyszergyártásban, étrend-kiegészítő gyártásban és élelmiszeriparban egy fontos gyűjtőfogalom, a GMP (Good Manufacturing Practice, Jó Gyártási Gyakorlat), amely egy szigorú kritériumrendszer szerint mindenre kiterjedő részletességgel szabályozza az egyes termékek gyártását, illetve a gyártási folyamatokat.

A GMP minősítés szavatolja, hogy az adott termék hatóanyagainak tisztasága, biztonságos alkalmazhatósága, a kész termék minősége, illetve a gyártási folyamatok maximálisan megfelelnek mind a hazai mind a nemzetközi szabályoknak.

A hazai étrend-kiegészítők, Ön bárhol is veszi, drogéria, biobolt, internet mindössze 3%-a rendelkezik ezzel a minősítéssel!!!!

A 2001-ben alakult norvég vállalat, a Faun Pharma AS, a Zinzino tulajdonában van és a Zinzino termékek nagy részét itt gyártják, s természetesen rendelkezik GMP minősítéssel. Én orvosként soha nem veszek olyan terméket, bármilyen szép is a csomagolása, amely minőségét nem szavatolná ez a certifikáció.

Létezik egy, a sportolók számára fejlesztett minősítő rendszer, az Informed Choice. Az Informed Choice-ot jól használhatják a sportolók kockázatkezelési stratégiájuk részeként, amikor kiválasztják, mely termék-kiegészítőket használjanak. Biztosak lehetnek abban, hogy az Informed Choice logóval ellátott termékek szigorú tanúsítási folyamaton mentek keresztül, és a legmagasabb minőségi előírások szerint készültek. Az Informed Choice évente ellenőrzi a Zinzino termékeit és hitelesíti, hogy abban a címkén megjelölt mennyiségben vannak a hatóanyagok és igazolja, hogy nem tartalmaz olyan vegyületet, amit a sportolók nem szedhetnek.

2017-ben, még a Zinzino magyar piaci elindulása előtt bevizsgáltattuk a Balance Olaj terméket Ria Kamrás ötlete alapján és a magyar hitelesített vizsgálat is igazolta, (Bálint Analitika Kft.) hogy a termék a címkén megjelölt mennyiségben, valóban tartalmazza a hatóanyagokat.

Nekem ezek a minőségi biztosítékok nem csak orvosként, hanem magánemberként is rendkívül fontosak voltak, hiszen jómagam, a 80 éves édesanyám, a 13 éves kisfiam, a bátyám és a legjobb barátom is folyamatos fogyasztó 2 év óta. Köszönjük Zinzino!”

 

Bízom benne, hogy ezek után neked is fontossá válik, mikor mit és miért vásárolsz, kicsit túlmutatva ezzel a cikkel csak a táplálékkiegészítőkön.

Ha egyetértesz a szemlélettel, oszd meg nyugodtan a neked fontos embereknek, had tudjon ő is erről a fontos tényről!

 

Ha pedig szeretnéd végre a saját és a családod egészségét rendbe tenni, épp itt az ideje, hogy elkezd a 3 lépéses Egészségprotokoll-t alkalmazni! 

 

 

Vélemény, hozzászólás?