Szeretnél Te is olyan egészségesen élni, mint a pl. a skandinávok?
Nézd végig az alábbi videót, hogy választ kapj a kérdésekre!

Jelentkezz egy INGYENES 30 perces telefonos konzultációra, ahol megtudod, hogyan juthatsz hozzá a Balance olajhoz rendkívüli törzsvásárlói áron vagy akár INGYEN !


Ha neked sincs időd, hogy utána olvass és átnézd a világon, napi szinten keletkező új /sokszor tudományos/ tartalmat, akkor kövess minket és mi elhozzuk neked a legjobb megoldásokat, amely az egészséged támogatják.

Senkit sem bátorítunk a jelenlegi gyógyszerezésének megváltoztatására, vagy elhagyására. A weboldalon leírtakban maximális hitelességre és pontosságra törekszünk, mégsem sugalljuk, hogy adott betegség a Skandináv Egészségprotokollal gyógyítható. A törvényi szabályozás szerint csak a gyógyszer gyógyít. Panaszai esetén továbbra is kövesse kezelőorvosa utasításait! Javasoljuk, hogy orvosi kezelés alatt állók vagy bármilyen krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mielőtt bármilyen változtatást hajtanának végre az étrendjükben, illetve amikor bármilyen új táplálkozási programba kezdenek. A Skandináv Egészségprotokoll oldalt független Zinzino partnerek üzemeltetik.*


FOGLALD LE AZ INGYENES időpontod, hogy TE is ELINDÍTSD AZ EGÉSZSÉGPROGRAMOD, MOST >>

©2020 EgeszsegesPenz.com | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat | Cookie tájékoztató

Javasoljuk, hogy orvosi kezelés alatt állók vagy bármilyen krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal, mielőtt bármilyen változtatást hajtanának végre az étrendjükben, illetve amikor bármilyen új táplálkozási programba kezdenek.
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.