Gratulálok!
Sikeresen jelentkeztél az ingyenes konzultációra.

Budai Ági
Egészség-mentor

Emailben elküldtem a visszaigazolást a lefoglalt időpontról, kérlek győződj meg róla, hogy a Te naptáradban is szerepel a megadott időpontban a konzultáció eseménye.

Telefonon foglak hívni abban az időpontban amit kiválasztottál, kérlek állj majd készen amikor kereslek. 

Ha a lefoglalt időpontot követő 10 percen belül nem tudlak elérni, akkor a konzultáció törlésre kerül, és nem fogsz tudni új időpontot foglalni a továbbiakban.

Kérlek győződj meg róla, hogy csendes, nyugodt környezetben leszel az adott időpontban, és nem a kocsidból, reptérről vagy bármilyen zajos környezetből telefonálsz. 

Várom, hogy Neked is segíthessek a következő szintre lépni az egészségmegőrzés és fejlesztés területén , illetve az összes felmerülő kérdésed megválaszolni!

Szeretettel: Budai Ági

©2020 EgeszsegesPenz.com | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat Cookie tájékoztató

XY nem ígér semmilyen garanciát arra vonatkozóan, hogy képes leszel-e pénzt termelni, vagy bármilyen eredményt elérni az itt ismertetett ötletek, információk, eszközök vagy stratégiák segítségével.

A weboldalon semmi sem ígéret vagy garancia a jövőben megkereshető pénzösszegekre, továbbá nem nyújtunk semmilyen jogi, egészségügyi, adózási vagy egyéb szakmai tanácsot. 
Minden pénzügyi eredmény, ami bemutatásra kerül, csupán illusztrációs célokat szolgál, és nem tekinthető átlagos eredménynek, elvárt eredménynek, vagy a jövőben biztosan elérhető eredménynek. Egyedül Te vagy a felelős a döntéseidért, a cselekedeteidért és az eredményeidért az életben, és azzal, hogy regisztrálsz az oldalunkon, beleegyezel abba, hogy soha semmilyen körülmények között nem fogsz minket felelősnek tekinteni a saját döntéseidért, cselekedeteidért és eredményeidért.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.