You are currently viewing Vegán termékeink a nemzetközi The Vegan Society listáján!!!

Vegán termékeink a nemzetközi The Vegan Society listáján!!!

A The Vegan Society megalapítására 1944-ben került sor, mint egy olyan szervezet amely a vegán étrendet és életmódot támogatta!

Mit jelent ma az ha valaki vegán? Az átlagember számára nem mindég egyértlemű eldönteni, hogy valami vegán vagy nem, ekkor siet a segítségünkre a The Vegan Society., mert ez pontosan meghatározza ezt. Ezért indították útjára a Vegán védjegyet is

Tudtad? Szerte a világon a különböző élelmiszereken és egyéb termékeken látható vegán szinbólum azt jelöli, hogy eme termékek mentesek az állati összetevőktől és nem tesztelték őket állatokon.

The Vegan Society logo

A szervezet ezen termékeit népszerűsíti rendezvényein és kezdeményezéseiben. A védjegy viseléséhez pedig szigorú szabályokat támasztanak a partnerek számára a címkéken történő alkalmazáshoz.

A Zinzino nagyon büszke ara, hogy termékei bekerültek a The Vegan Society listájára, hiszen az új területnek szmító alkalmzaott táplálákozás tudomány eredményeit felhasználva, tesztek alapján fejletszi termékeit , hog a teljesen természetes összetevőkből kivont hatóanyagok segítségével leküzdhető legyen a modern életmód miatt a szervezetben felborult egyensőlyból adódód számtalan tünet.

A Zinzino jövőképe, hgoy az embereket az életük jobbítására öszetönözze, azáltal, hogy képessé teszi őket arra, hog a saját kezükbe vegeék az irányítást az egészségükkel kapcsolatban, és így jobbá tehessék az életüket!

Mindezt egy olyan termékcsalád lévén tudja elérni, amely igazi áttörést jelent.

Az alábbi Zinzino termékekekt regisztrálta a The Vegan Society:

A Zinzino vegán termékei, melyek állati összetevőktől mentesek!
A Zinzino vegán termékeit a The Vegan Society is elismeri

Amennyiben Te is úgy érzed, hogy szükséged lenne a mindennapok ellensúlyozására egy ilyen protokollra, lépj ide és kezd el ma rendbe tenni az egészséged!

A mánál soha nincs jobb alkalom!

Vélemény, hozzászólás?